Litoplan Nyomda és Design studio

Nyomda, design studio, kötészet, fénymásolás



Bemutatkozás:

Cégünk 1994 óta működő nyomdai vállalkozás, melynek keretében ofszet technológiával nyomtatást végzünk. Ennek megfelelően öntapadós matricák, névjegyek, szórólapok, brosúrák, dossziék, étel- és itallapok, könyvek, plakátok, levélpapírok, borítékok, meghívók készítésével foglalkozunk, de fő tevékenységünkhöz tartoznak a különböző kötési munkálatok is.

Széleskörű nyomdaipari ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva, ruházati termékek és ajándéktárgyak szitázását is vállaljuk.

A folyamatos fejlődésünk során 1999-ben létrehoztuk design stúdiónkat, ahol munkatársaink megvalósítják megrendelőink szerkesztéssel kapcsolatos igényeit, és előkészítik az anyagokat a nyomdai és kötészeti munkákra. Vállalunk önálló szerkesztési, tervezési feladatokat így a megrendelő által kért fájl formátumba adjuk át a kész anyagot. A számítógépes rendszereken főként CorelDraw programban készülnek az anyagok, de rendelkezünk Adobe termékcsalád programjaival, és a Hemera cég több ezres képgyűjteményével, melyek tovább szélesítik a tervezői munkánk palettáját. A folyamatos archiválás biztosítja az elkészült anyagok biztonságát és az esetleges későbbi módosításokat is megkönnyíti.

Céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3700 Kazincbarcika, Mátyás király út 56.   térkép>

Telefonszám:

06/48/512-235

Fax szám:

06/48/512-236

E-mail cím:

studio@litoplan.hu

Weboldal: