Enyh-hely Vendégház

Új építésű apartmanház fürdőszobás szobákkal, felszerelt konyhával, az udvaron filagóriával, tűzrakási lehetőséggel

Bemutatkozás:

Boldogkőváralja központjában, a forgalomtól távol helyezkedik el az Enyh-hely Vendégház. Új építésű apartmanház, kényelmes, nagy alapterületű társalgóval, felszerelt konyhával.

A vendégház 4 különálló vendégrészből áll. Minden egység külön előtérből nyílik (beépített szekrénnyel). Minden szobához a szobákból nyíló zuhanyzós fürdőszobák tartoznak. 1 db ötágyas, 1 db négyágyas és 2 db háromágyas szobával rendelkezünk. A vendégház kapacitása szükség esetén 5 férőhellyel bővíthető.

Minden szobában TV áll rendelkezésre. Téli időben a fürdőszobákat radiátorok, a szobákat padlófűtés melegíti. A szobák burkolata laminált parketta, az ágynemű antiallergén töltetű. Nemdohányzó vendégház. Az L alakú épületet egy nagy alapterületű, negyedkör alakú társalgó fogja közre. A vendégház felszerelt konyhával rendelkezik.

Az udvaron szabadtéri programokhoz alkalmas hely, tűzrakási, és parkolási lehetőség. A tűző nap elől egy köralakú filagória nyújt enyhülést a nyaralóink számára.

Kerékpárkölcsönzés, és bioptron lámpás egészségápolási lehetőség vendégeink számára.

SZÉP kártya elfogadás.


LÁTNIVALÓK, PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

Boldogkőváralja a Zempléni hegyek lábánál épült település. Északról hegyek, délről sík terület határolja. Nevezetességei a középkorban épült és jó állapotban fennmaradt középkori vára, templomai és kastélya. Boldogkőváralja egyaránt alkalmas kiindulási hely az északi középkori várak bejárásához, valamint a (kék)túrázás szerelmeseinek.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3885 Boldogkőváralja, Major u. 4.   térkép>

Telefonszám:

06/46/420-356, Mobil: +36-70-326-68-72

Fax szám:

E-mail cím:

husztekpeter@t-online.hu, petihmen@index.hu

Weboldal: