Sebesvíz Panzió és Étterem

Barátságos és családias légkörű panzió, tiszta és egyedülálló klímájú, meseszép erdei környezetben. Rendezvények lebonyolítása.



Bemutatkozás:

A Miskolc-Lillafüredtől 10 km-re, a Bükk-fennsíkon, 640 m magasan, meseszép környezetben található panziónk igazi kikapcsolódásra ad lehetőséget. A panzióhoz tartozó területen a patakokat és tavakat hidak ívelik át, az ösvények fenyvesek és bükkfák alatt vezetnek.

Szobáinkhoz fürdőszoba, televízió, minibár, telefon tartozik. Kisebb családoknak kétágyas pótágyazható szobáinkat, nagyobb családok, baráti társaságok részére apartmanjainkat ajánljuk, melyek akár 8 fő részére is alkalmasak.

60 fõs éttermünk a nap bármely szakában rendelkezésre áll. Étlapunkon megtalálhatók a hagyományos és újszerû különleges ízek egyaránt, illetve helyi specialitásként többek között a pisztráng és vadételek.

Különtermünk (igény szerinti technikai felszereltséggel) 10-18 fős zártkörű tárgyalások, 60 fő-ig konferenciák ideális helyszíne. Azösszejövetelek részére "kávészünet" és főétkezés a helyszínen igénybevehető. Nagyobb létszámú esküvők, rendezvények lebonyolítása dekoratív sátras bővítéssel.

Parkoló, szabadtéri jakuzzi, billiárd, léghoki, darts, póker, tollas, asztalitenisz, foci. Tavasztól-őszig, kialakított, fedett főzőhelyek kínálják a szabadtéri gasztronómiai lehetőségeket. Tavunkban pisztráng és ponty horgászata lehetséges.

PROGRAMLEHETŐSÉGEK:
- Lillafürdei pisztráng telep megtekintése, halkóstolás
- Csipéskúti ménes megtekintése
- látogatás a Miskolci vadasparkba
- téli időszakban sielés a közeli Bánkúton
- borpince látogatás-borkóstoló Miskolcon illetve Egerben
- vadászat
- a Diósgyőri vár szabadtéri rendezvényei
- a közelben halad el a Bükk számos turistaútvonala, melyeken a tapasztalt és kevésbé tapasztalt turázók is megmérettethetik magukat
- kerékpár kölcsönzési lehetőség, kerékpártúrák




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3500 Miskolc, Külterület 01062 hrsz.   térkép>

Telefonszám:

+36-46/333-303

Fax szám:

E-mail cím:

sebesviz@t-online.hu

Weboldal: