Szol-Vill.Ker.Kft.

megaSun szoláriumgépek, alkatrészek, szolárium-csövek, szolárium-kozmetikumok



Bemutatkozás:

Cégünk a megaSun Szoláriumgyár Magyarországi képviselete 2004-tõl. Ebben a szakmában az elsők között, 1990-től tevékenykedünk sikeresen.

MINŐSÉG, SZENVEDÉLYES ELHIVATOTTSÁG
A termékeink magas színvonalúak, mert hiszünk a tökéletességben. Részletekig menő gondosság, megalkuvás nélkül, mindig a legjobb minőségre törekszünk. Minden egyes megaSun készülék életérzést közvetít - mint egy csésze illatos eszpresszó. Valódi szenvedélyt közvetítünk az általunk gyártott szoláriumokkal, mind részléteiben és külső megjelenésben is. Örömünket leljük a termékek elkészítésében, szívvel-lélekkel fejlesztjük szoláriumgépeinket.

Bemutatótermeinkben és referencia- stúdióinkban az összes megaSun modell megtalálható és kipróbálható egyben. Állandó raktárkészletünkben alkatrészek, szolárium-csövek, többféle szolárium- kozmetikumok biztosítják partnereink teljes és rövid időn belüli zökkenőmentes kiszolgálását.

Ha új stúdiót szeretne nyitni, vagy régi gépeit újra cserélni, kellő szakmai és gyakorlati tapasztalataink alapján segítünk kiválasztani a megfelelő gépet (gépeket), üzemeltetési koncepciót adunk az adott helyen lévő piaci-helyzetnek megfelelően, átfogó felvilágosítást adunk a szolárium-üzemeltetésről, részletesen ismertetjük a műszaki és gazdaságossági tényezőket, a legjobb tudásunknak megfelelően teszünk javaslatokat a vásárlásra. Önnek semmibe nem kerül, új gép vásárlásnál, szoláriumgép cserénél kérjen árajánlatot!

A megaSun Magyarország vállalja teljes Szolárium-Stúdiók kialakítását teljeskörű kivitelezéssel, és ügyintézéssel, (Villamos kiépítés, Légtechnika, Kabinrendszer, Vezérlésrendszerek, Hangtechnika). Legyen az kicsi vagy nagy szalon, wellness hotel vagy szépségszalon nálunk A-tól Z-ig mindent megtalál. Az általunk telelpített gépekre egyedülállóan 2+1 éves garanciát adunk, törekszünk arra hogy a hibabejelentés napján, vagy maximum 24 órán belül a hibás készüléket megjavítsuk.
Magánszemély, Egyéni Cég, Kft, Bt., részére már 20% Önrésszel 3 éves futamidõre tudunk lízingkonstrukciót ajánlani, hitelelbírálat maximum 1 héten belül.
Hosszútávú koncepciónk a jövõ szoláriumainak létrehozása, gazdaságilag eredményes és fejlõdõ vállalkozásokat létrehozni, és segíteni.
Ebben segíti Önt a megaSun Magyarország, és ne feledje, a sikeres üzleti vállalkozáshoz megbízható és tapasztalt üzleti partner kell, reméljük honlapunk elég információt fog nyújtani hogy megismerhessék a megaSun világát!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3500 Miskolc, Füzes út 24.   térkép>

Telefonszám:

+36(46)416-516, Mobil: +36(70)339-0166

Fax szám:

+36(46)506-739

E-mail cím:

info@megasun.hu

Weboldal: