Villanyszerelő Miskolc

Villanyszerelés és gipszkarton szerelés, Miskolcon és környékén



Bemutatkozás:

Vállalkozásom 2012-től van jelen a lakásfelújítás valamint a villanyszerelés, 0-24 órás villamos hibaelhárítás és az erősáramú technika területén. A kisebb munkáktól a nagyobb komplexebb kivitelezésekig eddig mindenhol megálltam a helyem.
A fő tevékenységeim elsősorban a villanyszerelés, villanyszerelő hibaelhárítás, erősáramú technika, dekor és fő világítás jellegű LED technikájú megvilágítás tervezése és kivitelezése.
A munkáimat elsősorban Miskolc és vonzáskörzetében végzem.

Ne dőljön be az olcsó szakembereknek! Sokan a munka során az anyagok kispórolásával igyekeznek olcsóbban elvégezni ugyan azt a munkát. A villanyszerelés során több szabvány elhanyagolásával akár a villanyszerelési anyag ár felét megtudják spórolni. A nem kellőképpen kialakított villamos hálózattal hosszútávon több gondja is lehet.
A jelen korban már sok mindenünk igényel villamos áramot. Többek között a főzés is egyszerűbb és gyorsabb a villamos tűzhelyekkel és sütőkkel, nem beszélve a fűtésről. A nagyobb teljesítményű villamos fogyasztók nagyobb odafigyelést igényelnek. A tervezés során nagy figyelmet kapnak a megfelelő konnektorok, kiállások és a megfelelő megvilágítás kialakítása valamint a nem elhanyagolható kiegészítő védelmek az áramvédő kapcsoló és a túlfeszültség levezető.
Több esetben már nem elég egy két konnektor és lámpát elhelyezni az adott helységben. A villanyszerelés során a konyha és a fürdőszoba kialakításánál kell nagyon oda figyelni, ugyan is ezekben a helyiségeben szokott jelen lenni a villamos teljesítmény döntő része.
A villamos hálózat tervezés során úgy alakítom ki a nyomvonalakat és védőcsövezést, hogy azt a későbbiekben akár hálózat bővítése vagy hibaelhárítás során gyorsan és könnyen elérhető és javítható legyen.

A munkáim során oda figyelek a felhasznált anyagok minőségére és ár-érték arányára. Több nagykereskedéssel és forgalmazóval állok szerződésben így nagykereskedő árakon tudom nyújtani az anyagokat. Miért fizetne többet ugyan azért?
A villanyszerelés során többek között a Legrand, Schneider, wago …stb,
gipszkarton szerelés során a rigips – hungarogips, knauf, baumit …stb gyártókat részesítem előnyben.

A villanyszereléskor a jelenkori érintésvédelmi, épület villamossági szabványok és biztonságtechnikai szabályok figyelembevételével szerelek.
A gipszkarton rendszereket a gyártó által kiállított minőségi tanúsítványhoz megfelelően a gyártó által előírtak szerint szerelem. A dekor gipszkarton szereléskor nagy hangsúlyt fektetek az egyedi elképzelések megvalósítására.

A munkámra garanciát vállalok!

Fontosnak tartom a folyamatos kommunikációt az ügyfeleimmel. Arra törekszem, hogy minőségi és tökéletes munkát adjak át, több esetben a maximalista elvek alapján. Igyekszem és szeretem úgy elvégezni a rám bízott munkáimat, mintha a saját lakásomat készíteném el.

Felhívom kedves leendő megbízóim figyelmét arra, hogy minden esetben kérjenek egy ingyenes előzetes felmérést, ugyanis sok eltérő típusú ház és lakástípus létezik, és az egyedi kérések miatt szükséges a munka megrendelése előtt a pontos és személyes megbeszélés.
Az igények megbeszélése és a munkaterület felmérése után akár a helyszínen, de egy napon belül készítek árajánlatot, amelyhez tartom magam és nem szívesen másítok meg a munka elvégeztekor!

Remélem hamarosan a leendő és elégedett ügyfeleim között tudhatom Önt!




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

3500 Miskolc, Bársony János utca 41. 3/2   térkép>

Telefonszám:

+36 70 907 4340

Fax szám:

E-mail cím:

info@villanyszerelomiskolc.hu

Weboldal:

Weboldal2:

Tekintse meg Facebook-oldalunkat is! >>